HÖLL LÖFTET

Hihi jag höll löftet! Jag bloggar ännu en gång. Haha anyway, ska bara ta mina ppiller och sen gå och lägga mig & sova. Har inte gjort alls mycket idag efter mötet. Sovit, ätit, sovit, ätit osv haha.. ;)
Bloggar mera imorgon, puss gosingar.

Saknar jag mitt hår? JA.

Gosar med missen & dålig bloggning

Hallå gosingar. Ligger i sängen just nu & bara myser hehe. Var på möte idag och vad de handlade om och vilket möte det var tänker inte jag berätta. Anyway, var i skolan först & efter några timmar stack jag hem för jag skulle hinna till det mötet då. Var planerat att jag skulle åka in till stan efter mötet & träffa Linn och ge tillbaka hennes kofta som jag glömde göra när jag fick låna den haha. Men de blev inte som planerat för hon skulle sitta barnvakt. Ska sluta skriva nu & försöka sova iallafall, bloggar sen. Och denna gången ska jag göra det! Puss

Dålig bloggning

Dålig bloggning, i know.. Förlåt.
Men iallafall, mitt rum är snart färdig tapetserat och jag är helt överlycklig! Nu kan jag ÄNTLIGEN hänga upp alla mina tavlor som jag köpte för ett tag sen. Ville inte hänga upp dem på en vit vägg även fast jag kunde, haha. Men inte så speciellt snyggt, Right..? ;)
Måste dock köpa nya speglar & en hylla där jag kan lägga mina kläder i. Hehe. Och ja jag vet att allt detta jag skrivit är onödigt skrivet, men jaja skitsamma. Fortfarande min blogg!
Är påväg till ishallen nu iallafall & ska ha skridskor med klassen på idrotten, fuck my life. Anyway, jag bloggar senare istället när jag har något vettigare att skriva..? Haha. Puss!

SIMPSONS

Min kväll just nu.
Godis & läsk, mums.

Omtapetsering.

Idag ska vår lägenhet bli omtapetserat, efter att ha väntat i cirka 3 månader! Nu kan jag äntligen hänga upp alla mina tavlor osv. Kommer bli riktigt snyggt känner jag på mig! Hihi. Men iallafall, stannade hemma från skolan idag också. Kände att jag inte ville gå dit efter igår.. Men jaja. Idag ska vi bara glo på film & käka massa gottis hihi. Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva för något mer. Men jag bloggar lite senare istället. Puss!

INSTAGRAM.

Tänkte bara påminna er om, att ifall ni vill se lite mera bilder utav mig som jag inte har lagt upp varken här eller på Facebook så kan ni se dem på Instagram.
Klicka in & följ, där får ni se en massa bilder på mig hihi. Puss

Orellanabruden @ Instagram!

Ikea

Påväg hem från Ikea. Fast nu står min kompis & fixar med bilen så blir väl att vänta. Men iallafall, köpte ett duntäcke för 349:- tror jag det var. Nu fryser man inte om nätterna längre hehe. Storebror & vår kompis kom hem med familjepizza innan, mums! Finns nog inget bättre än kebab ibland alltså. Har inte en enda aning om vad jag ska skriva för något, har nog inte något intressant att skriva just nu. Bloggar senare innan jag går och lägger mig. Puss!

Sjuk.

Hej gosingar. Stannar hemma från skolan idag, för såfort jag vaknade utav alarmet så märkte jag att jag var illamående & kändes att jag skulle spy när som helst haha.. Hoppas inte det är maginfluensan på gång. Men iallafall, idag blir det nog inte till att göra så mycket. Ska nog bara umgås med min andra storebror. Med tanke på att mamma är hos min syster som precis har fött sin unge :)
Tänkte lägga upp bild på två sjukt snygga tröjor som jag undrar ifall någon av mina läsare vet vart jag kan köpa dem? Skulle bli helt överlycklig! Bloggar mer sen. Puss!

Börjar blogga igen

Börjar blogga på denna bloggen igen. Har saknat detta något extremt mycket, men har inte haft orken till att börja igen med tanke på allting som har hänt. Ni som har följt denna bloggen & mina andra gamla bloggar borde veta vad jag snackar om. Men iallafall, nu kör vi igång igen! Nu slipper inte ni mig ;) mohaha. Nej men, allvarligt talat. Har ni något emot mig och/eller min blogg så ge fan i att läsa den då och ta bort mig på Facebook. Lättare än så är det inte! :)
Har iallafall bara varit i skolan idag, sen när jag kom hem så tog jag det bara lugnt helt enkelt. Lite senare efter jag kommit hem så kom storebror hem med pizza! Mums. Efterlängtat! Men iallafall.. Sitter på mobilen och lyssnar på musik & ska förmodligen sätta igång tvn snart för att se ifall det finns något intressant. Så jag bloggar mera senare, promise. Lägger upp en bild så får ni bli nöjda med detta inlägget än så länge. Puss sötnosar!